Sunday, May 28, 2023
HomeKerajaanJawatan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan AM 2022

Jawatan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan AM 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan AM 2022 | Peluang pekerjaan terkini di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan AM bagi mereka yang berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan AM 2022

  1. Pembantu Laut Gred A19 ( 9 Kekosongan Jawatan)
    Kelayakan SPM

Lain-lain Jawatan Kosong Kosong Kerajaan Mohon disini

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 12 MAY 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau SPVM atau mana-mana kelayakan yang setaraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia

Memiliki Kepujian (sekurangkurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments