Tuesday, October 4, 2022
HomeKerajaanIklan kerjaya Lembaga Pembangunan Langkawi

Iklan kerjaya Lembaga Pembangunan Langkawi

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Iklan kerjaya Lembaga Pembangunan Langkawi | Kepada mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Iklan kerjaya Lembaga Pembangunan Langkawi

  1. Pembantu Taman/Ladang Gred Setara 19 (3 Jawatan ) Kontrak

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia yang sah dan berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 15 November 2017.
  • Mempunyai sekurang-kurangya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Kepujian sekurang-kurangnya Gred C dalam bahasa Malaysia pada peringkat SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

Cara memohon

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang dikeluarkan oleh pihak LADA yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.
  • Sila pastikan anda membaca segala arahan dan syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments