Friday, December 1, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Iklan Jawatan Terkini Agro Bank 2022

Iklan Jawatan Terkini Agro Bank 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Iklan Jawatan Terkini Agro Bank 2022 | Bagi mereka yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agro Bank ) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan kekosongan jawatan seperti berikut.

Iklan Jawatan Terkini Agro Bank 2022

  1. Senior Executive Rewards Management
  2. Executive, Risk Based Capital
  3. Section Head Operational Risk Reporting.

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan seperti yang telah ditetapkan.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Berpengalaman dalam bidang yang berkaitan dan lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran kami berikan dibawah.

Cara memohon jawatan Agro Bank 2022

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sebelum membuat permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh baca Panduan permohonan jawatan Jobstreet sebelum memohon untuk memastikan permohonan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments