Home Kerajaan Iklan jawatan kosong UKM

Iklan jawatan kosong UKM

0
7536
Iklan jawatan kosong UKM

Iklan jawatan kosong UKM | Peluang kerjaya terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia ( UKM) kepada mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan dibawah anda diperlawa untuk segera membuat permohonan. Berikut adalah senarai jawatan-jawatan yang ditawarkan:-

Senarai iklan jawatan kosong terkini di Malaysia

Iklan jawatan kosong UKM

  1. Jururawat Gred U29
  2. Pegawai Perubatan Gred UD55
  3. Pembantu Akuantan Gred W19
  4. Pembantu Pembedahan Pergigian Gred U19
  5. Pembantu Tadbir Gred N19

Syarat asas Permohonan Jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 26 dan 27 September 2021.
  • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk syarat-syarat lengkap semasa membuat permohonan.

Cara membuat permohonan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi pengambilan Jawatan UKM yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Mereka yang belum pernah mendaftar hendaklah membuat mendaftar terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan mohon jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan yang telah ditetapkan bagi mengelakkan permohonan anda tidak diproses.

Mohon Online

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here