Iklan jawatan Kosong UiTM Sabah

1
1192
Iklan jawatan Kosong UiTM Sabah

Iklan jawatan Kosong UiTM Sabah | Peluang kerjaya terkini di UiTM Cawangan Sabah kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk membuat permohonan segera bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:-

Iklan jawatan Kosong UiTM Sabah

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 25 October 2019.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara membuat permohonan jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang telah dikeluarkan oleh UiTM iaitu Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan segala maklumat yang diberikan lengkap dan mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Syarat penuh Permohonan jawatan

Borang Permohonan Jawatan

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.