Saturday, September 23, 2023
HomeKuala LumpurIklan jawatan Kosong Shopee

Iklan jawatan Kosong Shopee

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Iklan jawatan Kosong Shoppe | Terkini peluang kerjaya di Shopee Mobile Malaysia Sdn Bhd kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Iklan jawatan Kosong Shopee

  1. Enterprise Sale – Shopee Pay
  2. Livestream Production Assistant
  3. Key Account Management
  4. Seller Management – Deals Hunting (Contract)
  5. Talent Management
  6. Hr Employer Branding
  7. Communication Specialist – Seller Management

Syarat asas permohonan jawatan

Terbuka kepada warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Calon hendaklah mempunyai dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan di Shopee Malaysia hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang yang lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh membaca Panduan Permohonan jawatan di Jobstreet yang telah kami tuliskan untuk memastikan anda tidak melakukan sebarang kesilapan semasa membuat permohonan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments