Iklan Jawatan Kosong Jabatan Pertanian Sarawak

5
3755
Jabatan Pertanian Sarawak

Iklan Jawatan Kosong Jabatan Pertanian Sarawak | Bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Pertanian Sarawak anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Iklan Jawatan Kosong Jabatan Pertanian Sarawak

  1. Pegawai Pertanian Gred G41
  2. Pegawai Perikanan Gred G41
  3. Penolong Pegawai Pertanian Gred G29

Syarat asas perlantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia anak sarawak yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 9 Julai 2018.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon sila rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara memohon jawatan

  • Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi E-Recruitment Kerajaan negeri Sarawak yang telah kami sediakan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda register/login dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

p/s: Semua permohonan bagi jawatan diatas hendaklah dibuat sebelum 9 Julai 2018 mereka yang memohon selepas daripada tarikh ini tidak akan dilayan.