Tuesday, June 6, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Iklan jawatan Kosong Bank Negera Malaysia 2022

Iklan jawatan Kosong Bank Negera Malaysia 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Iklan jawatan Kosong Bank Negera Malaysia 2022 | Kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Bank Negera Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Iklan jawatan Kosong Bank Negera Malaysia 2022

  1. Senarai jawatan sila semak disini

Semua permohonan jawatan terkini ditawarkan di Bank negara malaysia akan dikemaskini dari masa kesemasa jadi anda boleh semak senarai jawatan terkini yang ditawarkan di pautan diatas.

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Lain-lain syarat pelantikan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan kosong bank negara Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sebelum membuat permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh baca Cara setup profile Jobstreet anda di pautan berikut untuk mengelakkan daripada anda melakukan sebarang kesalahan semasa memohon.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments