Guru International Baccalaureate Diploma Program (IBDP)

Guru International Baccalaureate Diploma Program (IBDP) | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan anda diperlawa untuk mengisi permohonan bagi memenuhi kekosongan jawatan sebagai guru International Baccalaureate Diploma Program (IBDP) Kementerian Pelajaran Malaysia.

Guru International Baccalaureate Diploma Program (IBDP)

Berikut adalah maklumat jawatan serta bidang yang akan diajarkan serta lokasi anda ditempatkan.Semua jawatan adalah jawatan TETAP

  1. Economics
  2. English
  3. Mathematics (SL)

Untuk bidang diatas anda akan ditempatkan di The Malay College Kuala Kangsar, Perak Manakala bagi bidang dibawah anda akan ditempatkan di lokasi seperti berikut

  1. Biology  – Penempatan Kolej Tunku Kurshiah, Enstek, Negeri Sembilan

Kelulusan

  • Mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam bidang-bidang yang berkaitan serta disahkan oleh kerajaan malaysia.
  • Mempunyai Iktisas Pendidikan daripada mana-mana Institusi Kementerian Pendidikan Malaysia
  • Sedang berkhidmat dalam Kementerian Pendidikan Malaysia

Syarat Asas Permohonan

  • Permohanan hanya boleh dibuat oleh rakyat malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun serta tidak melebihi 45 tahun semasa tarikh lantikan.
  • Bagi Mereka yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan anda hendaklah membuat permohonan melalui ketua Jabatan /Majikan dengan mempamerkan salinan Laporan Penilaian Prestasi Tahunan dan Kenyataan Perkhidmatan yang terkini dan lengkap.
  • Tertakluk kepada syarat-syarat yang telah ditetapkan Skim Perkhidmatan

Permohonan

Kepada Calon yang berminat dan melepasi syarat-syarat seperti yang telah dinyatakan diatas anda boleh memohon dengan menghantarkan resume anda kepada alamat seperti dibawah.

pengambilan guruSumber