Home Resume Free Resume Templates Simple dan Mudah diedit

Free Resume Templates Simple dan Mudah diedit

12
50639
Free Resume Templates Simple dan Mudah

Free Resume Templates Simple dan Mudah | Kepentingan resume dalam permohonan kerja sememang semua orang sudah sedia maklum namun begitu ramai diantara kita masih tidak mampu atau masih tersalah untuk membina resume yang terbaik oleh itu kami di Gkerjaya terpanggil untuk memberikan contoh resume yang bernilai USD8 secara percuma kepada anda semua.

Free Resume Templates Simple dan Mudah

Antara ciri-ciri yang membuatkan Resume templates ini terbaik dan sangat sesuai untuk anda gunakan untuk memohon jawatan-jawatan kosong sama ada di sektor awam atau pun sektor swasta:-

  • Templates Resume ini mengandungi 2 style yang sangat ringkas dan cantik.
  • Mengandungi Satu set iaitu Cover Letter,Cover Portfolio,Business card.
  • Mudah untuk diedit dengan menggunakan Microsoft Word atau Photoshop.
  • Resume yang bersih dan kemas bersaiz a4.
  • Lain-lain lagi kelebihan yang sangat menarik.

Cara Muat turun

  • Untuk pastikan hakcipta terpelihara mereka yang muatturun hendaklah membukannya dengan mengunakan password yang boleh didapati dengan msj kami fanpage.https://www.facebook.com/rasmi.idk/.
  • Sila Muatturun Free Resume Templates disini.

p/s:Jika anda mengalami sebarang masalah semasa muatturun atau buka contoh resume ini sila terus menghubungi kami di laman page kami iaitu Iklan dan Kerjaya kami sentiasa bersedia untuk membantu anda 24/7.

Apa yang akan anda dapat:

Cover Letter 

cover letter

Portfolio 

portfolio

Contoh Resume

contoh resume

Kami akan menutup link muatturun sebaik sahaja permohonan sudah melebih tahapnya jadi pastikan anda muatturun secepat mungkin.

12 COMMENTS

  1. Baru ni sy ade pergi ke job malaysia di maran, ade sorang check sy pnye resume , dia ckp kalau nk krja kerajaan xboleh guna resume template tu , dia ckp tu kalau nk mntk krja bhagian grafik bru guna mcm tu , betul ke ? mmg time sy bljar dlu buat resume pakai words tu je , tapi org tu ckp kt sy guna words tu lagi bagus . Tapi , ade yg ckp kalau nk majikan ambk kte krja cepat, guna resume grafik tu sbb teknologi skrng dh maju . So, ape pendapat . Yang mna lagi bagus sbnarnye ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.