Thursday, June 1, 2023
HomeKerajaane recruitment sarawak pengambilan jawatan kosong terkini

e recruitment sarawak pengambilan jawatan kosong terkini

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

e recruitment sarawak pengambilan jawatan kosong terkini | Peluang kerjaya terkini di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak permohonan adalah terbuka kepada seluruh warganegara malaysia yang bermastautin di sarawak yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

e recruitment sarawak

  1. Penolong Pegawai Tadbir, N29 1 (Tetap)
  2. Pengawal Keselamatan, KP11

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang bermaustautin di sarawak berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu
  • Seorang yang berkelayakkan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi kesemua jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon

  • Permohonan hendaklah dibuat secara online melalui laman sesawang rasmi pengambilan jawatan kosong kerajaan sarawak iaitu erecruitment.sarawak.gov.my di pautan yang telah kami sediakan dibawah.
  • Bagi calon yang baru pertama kali memohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar boleh terus login dan memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta di laman sesawang erecruitment.sarawak untuk mengelakkan sebarang masalah semasa memohon.

Maklumat Lanjut dan Permohonan Online

RELATED ARTICLES

11 COMMENTS

  1. Syarikat ada rugi kalau tidak ambil saya kerja di syarikat anda. Sebab saya banyak pengalaman penyelamat dan madix.. Saya banyak kursus di hantar oleh jabatan pertahanan awam Malaysia. Dan banyak lagi yang saya ada pengalaman kompas dan bariex comunikasi.

  2. Slmt ptng dan slm sjahtera… Sya liew mempunyi lesen E full dan PSV full… Apa2 saja drving untuk kerajaan atau saparuh kerajaan… Sya mempunyi pngelaman 6 tahun bawak borneo bus express sri aman ke sarikai sibu bintulu miri…

  3. Saya Mohd Zakaria,sudah interview pada 07/08/2018 dulu untuk jawatan pembantu awam H11 di premier hotel sibu sarawak,boleh kah saya tahu sama ada saya layak untuk jawatan ini atau tidak?sebab sudah ada org kena panggilan untuk jawatan ini.Terima Kasih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments