Wednesday, October 4, 2023
HomeBerita KerjayaDuit Raya Simpan Di Raiz Invest Auto Untung Besar

Duit Raya Simpan Di Raiz Invest Auto Untung Besar

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Duit Raya Simpan Di Raiz Invest Auto Untung Besar | Anak-anak dapat banyak duit raya tapi anda tidak tahu untuk simpan dimana? kalau simpan dalam bank macam biasa la setiap tahun pasti duit itu semakin susut nilainya gara-gara inflasi oleh kerana itu kami ingin perkenalkan kepada anda cara untuk anda gandakan duit raya anak-anak anda dengan Raiz Invest yang pastinya menguntungkan.

Duit Raya Simpan Di Raiz Invest Auto Untung Besar

Apa itu Raiz ?

Permodalan Nasional Bhd (PNB) telah melancarkan Raiz, aplikasi pelaburan mikro inovatif yang membolehkan orang ramai melabur dalam dana unit amanah Amanah Saham Nasional Bhd (ASNB) dengan jumlah serendah RM5.

Aplikasi Raiz dibangunkan oleh Raiz Malaysia Sdn Bhd, sebuah syarikat usaha sama antara Jewel Digital Ventures Sdn Bhd (anak syarikat PNB) dan Raiz Invest Australia Ltd (anak syarikat Raiz Invest Ltd).

Lain-lain Tips dan Panduan Kewangan Baca disini

Bagaimana cara untuk anda melabur didalam Raiz

Cara untuk melabur didalam raiz adalah sangat mudah anda hanya perlu muatturun aplikasi raiz kedalam smartphone anda dan anda boleh terus memulakan simpanan anda dengan mudah di Raiz bermula serendah RM5

Didalam Raiz juga anda boleh membuat pemilihan akaun pelaburan anda sendiri mengikut kehendak anda iaitu seperti gambar dibawah yang pastikan memberikan pulangan tahunan yang menarik untuk anda.

Bersempena dengan hari raya ini juga bagi mereka yang register sekarang dengan menggunakan Link dibawah anda akan mendapat duit Raya sebanyak RM20 jadi jangan tunggu anda menyesal baru fikir untuk menyimpan.

Daftar dan melabur sekarang

https://app.raiz.com.my/invite/CGRT22

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments