Home Resume Download percuma Contoh Resume cover letter

Download percuma Contoh Resume cover letter

8
38021
Download percuma Contoh Resume cover letter

Download percuma Contoh Resume cover letter | Kepada mereka yang masih belum memiliki resume yang telah kami janjikan semalam kami minta maaf kerana facebook telahlah block kami daripada mengunakan ruangan chat mereka untuk menghantarkan file dalam beberapa tempoh tertentu oleh kerana tidak mahu menghampakan likes iklan dan kerjaya kami akan berikan link yang anda boleh muatturun secara terus contoh resume ini termasuk bonus resume cantik.

Download percuma Contoh Resume cover letter

Apa yang akan anda dapat dalam file yang anda download ?

  • 4 jenis Resume simple dan profesional mudah diedit dan sila pastikan anda convert kepada PDF sebelum menghantarkan kepada mana-mana majikan.
  • BONUS¬†Pakej Lengkap Resume didalam pakej ini anda juga akan diberikan satu set resume,cover letter dan juga portfolio sangat mudah untuk diedit dan sangat simple.

Macam Mana saya nak downloand Contoh Resume dan cover letter ini?

Anda hanya perlu download disini dan jangan lupa untuk kongsikan kepada rakan-rakan anda sebagai penghargaan dan terima kasih kepada kami jika bermanfaat.

Gambar dibawah adalah contoh bonus resume

Letterhead-black

 

Oleh itu kepada mereka yang masih inginkan resume ini boleh hubungi kami di facebook kami untuk dapatkan secara berperingkat

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here