Tuesday, June 6, 2023
HomeUncategorizedDaftar Tiktok Shop Mula Jana pendapatan Online

Daftar Tiktok Shop Mula Jana pendapatan Online

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Daftar Tiktok Shop Mula Jana pendapatan Online | Perkembangan perniagaan secara online kini sememangnya semakin meningkat dengan pesat oleh kerana itu sangat rugi jika anda tidak merebut peluang untuk bersama-sama menjana pendapatan dengan meniaga di platform online terkini iaitu TIKTOK SHOP. Berikut adalah panduan bagaimana cara untuk anda membuat pendaftaran Tiktok SHOP

Daftar Tiktok Shop Mula Jana pendapatan Online

  1. Daftar Sebagai Tiktok SHOP di Seller Center

Langkah Pertama untuk anda mulakan perniagaan secara online di Tiktok anda haruslah membuat pendaftaran dengan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Atau anda boleh register mengunakan akaun tiktok anda sendiri.

2. Selepas anda mendaftar anda hendaklah membuat verification dengan menghantarkan beberapa dokumen yang diperlukan.

3. Setelah beberapa hari akaun anda akan di verify dan anda kini boleh mula muatnaik gambar-gambar product yang ingin anda jual.

Kelebihan Tiktok Shop yang tak ada di Platform lain

  1. Anda boleh buat live sambil promote barang-barang yang anda jual dengan mudah dan sistem penjualan dan pembayaran yang sangat pantas.
  2. Selain daripada itu anda juga boleh terus membayar tiktoker famous untuk promote product anda terus menggunakan platfrom Tiktok tanpa perlu berurusan di luar.
  3. Oleh kerana Tiktok Shop adalah platform yang baru jadi anda sebagai seller akan diberikan pelbagai kelebihan ianya untuk menggalakan lebih ramai orang menggunakan platform ini.

Oleh kerana itu jangan lepaskan peluang keemasan jadilah yang terawal untuk men Daftar Tiktok Shop Mula Jana pendapatan Online sekarang

Daftar Sekarang

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments