Career KWSP permohonan Online

26
43912
Career KWSP permohonan Online

Career KWSP permohonan Online | Peluang terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk bersama-sama menjayakan visi dan misi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:-

Career KWSP permohonan Online

Untuk maklumat anda pihak KWSP telah memilih laman sesawang Jobstreet sebagai laman web rasmi pengambilan pekerja baru mereka oleh kerana itu mereka yang berminat hendaklah memohon di laman sesawang Jobstreet yang telah kami berikan puatannya dibawah.

Senarai Jawatan Kosong dan Mohon Online

Cara Mohon Jawatan

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mendaftar/login laman sesawang jobstreet dan pastikan anda telah melengkapkan profile jobstreet anda bersesuai dengan jawatan yang hendak dipohon.

Anda boleh baca Cara Setup profile Jobstreet dengan betul atau untuk menarik perhatian majikan anda hendaklah menulis pitch yang terbaik anda boleh rujuk pada Tips Pitching mohon kerja di Jobstreet.

 

26 COMMENTS

  1. Saya adalah pesara Tentera yang sedang mencari pekerjaan sebagai Penyelia Keselamatan atau Jurutaip secara kontrak

  2. Saya sedang mencari pekerjaan di kawasan bayan lepas, sungai ara dan yang berdekatan dengannya.. saya merupakan pelajar jurusan perakaunan .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.