Wednesday, October 4, 2023
HomeTips KerjayaCara mudah melabur dalam bursa Malaysia Rakuten Trade

Cara mudah melabur dalam bursa Malaysia Rakuten Trade

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Cara mudah melabur dalam bursa Malaysia Rakuten Trade | Jika anda berminat untuk melabur di bursa malaysia tetapi tidak mempunyai masa untuk pergi ke bank-bank pelaburan untuk membuka akaun CDS Rakuten Trade adalah solusi untuk masalah anda ini kerana rakuten trade memudahankan anda membuka akaun CDS untuk memboleh anda melabur didalam bursa malaysia secara online 100% tanpa perlu anda pergi ke mana-mana bank.

 

Apa yang anda perlu untuk mendaftar ?

  1. Salinan IC depan dan Belakang
  2. Penyata Bank ( Bank-bank di Malaysia )
  3. Debit /Credit Card sendiri untuk pembayaran akaun cas membuka akaun CDS sebanyak RM10.60

Jika anda telah mempunyai ketiga-tiga benda diatas anda boleh terus melayari pautan yang kami telah sediakan untuk membuat pendaftaran selepas daripada pendaftaran anda hanya perlu tunggu permohonan anda diluluskan dan anda boleh start melabur.

Register Rakuten Trade Sekarang

Cara mudah melabur dalam bursa Malaysia Rakuten Trade

Kelebihan Rakuten TradeĀ 

Di rakuten trade mereka mempunyai pakar-pakar yang akan memberikan anda idea investment untuk anda buat pelaburan di syarikat-syarikat yang mereka cadangkan namun begitu ianya tidak lah menjanjikan keuntungan 100% ini kerana dalam pelaburan anda tidak dapat jangka apa yang akan berlaku.

Siapa yang harus mula melabur?

  • Jika anda seorang yang penyabar dan mempunyai lebihan simpanan anda wajib untuk melabur.
  • Tidak terpengaruh dengan cadangan-cadangan rakan-rakan atau ahli group dengan membeli saham-saham yang tidak berkualiti yang boleh merugikan anda.
  • Bumiputera sememangnya wajib untuk belajar dalam pelaburan saham di bursa malaysia jangan terlalu mudah terperdaya dengan pelaburan-pelaburan seperti MLM dan sebagainya yang hakikatnya hanya penipuan.

Kenapa anda perlu melabur sekarang dalam Bursa Malaysia?

 

pelaburan saham

Jika anda beli saham-saham berikut 5 tahun yang lepas hari ini anda akan dapat pulangan lebih daripada 100% dan ada juga sehingga 1000% cuba anda bayangkan anda membeli kaunter-kaunter ini,

Jadi masih belum terlambat untuk anda membuat pelaburan jom register sekarang dengan Rakuten trade di pautan yang kami telah sediakan dibawah.

Daftar Rakuten TradeĀ 

p/s: Setiap kerugian/keuntungan semasa melakukan pelaburan didalam kaunter-kaunter saham bursa malaysia tidak ditanggung oleh pihak gkerjaya kami hanya mencadangkan platform untuk memudahkan anda membuat pelaburan.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments