Wednesday, September 22, 2021
HomeTips KerjayaCara Mohon Jawatan Kosong Secara Online melalui Jobsmalaysia

Cara Mohon Jawatan Kosong Secara Online melalui Jobsmalaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Cara Mohon Jawatan Kosong Secara Online melalui Jobsmalaysia | Bagi mereka yang sedang mencari-cari jawatan kosong sama ada dalam bidang kerajaan atau pun swasta kami ingin cadangkan kepada anda untuk mengisi permohonan jawatan yang ditawarkan di laman sesawang yang di sediakan oleh Kementerian Sumber Manusia iaitu Jobsmalaysia.

Cara Mohon Jawatan Kosong Secara Online

Pendaftaran Baru

Bagi mereka yang kali pertama memohon jawatan kosong di Jobsmalaysia anda hendaklah membuat pendaftaran baharu berikut adalah langkah-langkah untuk anda membuat perdaftaran dan memohon jawatan kosong yang ditawarkan secara online di jobsmalaysia.

jawatan kosong kerajaan

kerja kosong

MOHON ONLINE JAWATAN KOSONG

KERJA KOSONG KERAJAAN

Bagi pengguna yang telah lama mendaftar pastikan anda profile anda dalam keadaan active berikut adalah langkah-langkah mudah bagaimana untuk anda active akaun lama anda di jobsmalaysia.

Cara isi jobsmalaysia

mohon jawatan kerajaan

Jom daftar sekarang di Jobsmalaysia.gov.my lepas dah daftar jangan lupa untuk membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan 🙂 dan tolong share post ini kepada seluruh warga malaysia yang sedang mencari jawatan kosong.



RELATED ARTICLES

42 COMMENTS

    • saya weltor insan menawarkan diri sekiranya ada peluang kerja mengikut kelayakan saya. Tuan/Puan boleh hubungi saya di alamat yang telah saya berikan dibawa untuk area Sabah saya juga bersedia untuk bekerja dari rumah seperti menghantar bentuk kerja melalui watsap atau e-mail.

      0175442766
      [email protected]

  1. saya perlukan perkerjaan dengan segera .saya pelajar dari institut latihan perindustrian kota samarahan telah menamatkan pelajaran pada 13/11/2020 . sy mempunyai sijil skm tahap 3. kalo berminat untuk mengambil sy berkerja , segera hubungi saya ke talian 0133295236

  2. assalamualaikum sekiranya ada keja kekosongan untuk jawatan fitter and rigger
    sila hubungi saya 01128820853
    sy ucpkan ribuan terima ksh byk2

  3. Assalamualaikum saya Azrul Azraidy bin Ahmad berminat untuk memohon perkerjaan dan perjawatan dalam Jabatan Kastam…. Tolong bantu saya untuk mendapatkan perkerjaan dan perjawatan ini…. Sekian terima kasih…

  4. saya nak memohon kerja pusat komuditi desa PKD secara online tapi kenapa tak dapat dapat ya, sedangkan 10hb Ogos ni dah tarikh tutup dia…mohon pertolongan dari tuan/puan.

    • NUR HASRINA BINTI BASRI
      assalamualaikum saya ingin berkerja tolong bantu saya untuk mendapatkan pekerjaan…nak masuk isi borang online tak dapat… Tolong saya ya…

  5. Berminat memohon perjawatan dalam Jabatan Kastam… tolong bantu saya dan permudahkan saya… terima kasih

  6. Selamat Petang Tuan /Puan,

    Saya lupa kata laluan, dan juga jawapan kepada soalan keselamatan.

    Sila bantu saya untuk daftar semula sebagai pencari kerja baru.

    Saya harap kerjasama dari pihak tuan/puan.

    Terima kasih.

  7. maaf saya nak tanya kenapa nak log in jobsmalaysia tak boleh? buat lupa kata laluan lepastu nama timbangan salah padahal dah betul tu.. kenapa ya? any info pliss.. tq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments