Monday, December 4, 2023
HomeTips KerjayaBuat duit mudah dengan Involve asia 30min sehari

Buat duit mudah dengan Involve asia 30min sehari

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Cara mudah Buat duit mudah dengan Involve Asia 30min sehari | Jika anda seorang yang sibuk tetapi masih lagi ingin menjana pendapatan tambah anda kini berada ditempat yang betul,

Hari ini kami ingin kongsikan kepada anda bagaimana untuk menjana pendapatan tambahan dengan mengambil masa 30 min sahaja dalam sehari dan anda sudah boleh menjana pendapatan.

Lain-lain panduan menjana pendapatan tambahan

Bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan Involve Asia

Jumlah komisen yang diberikan setiap kali pembelian menggunakan link anda dalam tempoh masa 7 hari

Buat duit mudah dengan Involve asia 30min sehari

Caranya sangat mudah anda hanya perlu kongsikan link yang telah diberikan oleh pihak Involve Asia kepada rakan-rakan atau follower atau di group-group facebook anda dan apabila mereka membuat transaction menggunakan link yang telah anda kongsi kan anda akan mendapat komisen seperti yang dituliskan.

Contohnya anda share link berjaya sompo MotorNOW Insurance kemudian orang membeli Insurance kereta mereka menggunakan link yang anda berikan dan anda akan mendapat komisen RM49 untuk seorang.

Jadi dengan mengambil masa 30min sehari dengan menggunakan smartphone anda boleh kongsikan di link involve asia anda kepada rakan-rakan social media anda.

Cuba anda bayangkan jika sehari anda mendapat 2 pelanggan melakukan transaction pembelian menggunakan link anda dengan komisen RM49 x2 = anda sudah mendapat pendapatan bersih RM98 sehari dengan hanya 30min masa rehat anda.

Jadi daripada 30min anda buang begitu sahaja kenapa tidak anda tukarkan masa anda kepada peluang anda memperoleh pendapatan.

Jika anda berminat anda boleh daftar sekarang Involve Asia di pautan yang kami telah berikan dibawah.

Dan program Buat duit mudah dengan Involve asia 30min sehari ini adalah percuma anda tidak perlu membuat apa-apa pembayaran.

Daftar sekarang

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments