Tuesday, June 6, 2023
HomeSeluruh NegeriAir Asia jawatan kosong pengambilan pelbagai Negeri

Air Asia jawatan kosong pengambilan pelbagai Negeri

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Air Asia jawatan kosong pengambilan pelbagai Negeri | Peluang terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di AirAsia. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan kepada mereka yang berminat jangan lepaskan peluang untuk membuat permohonan.

Air Asia jawatan kosong pengambilan pelbagai Negeri

Pihak AirAsia akan kemaskini dari masa ke semasa kekosongan jawatan yang ditawarkan di syarikat miliknya di laman sesawang Jobstreet oleh kerana itu kami telah sediakan pautan untuk anda melihat jawatan-jawatan kosong terkini di Air Asia di Pautan berikut:-

(Senarai Jawatan kosong Air Asia Terkini )

Cara Membuat Permohonan

  1.  Sebelum anda membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan di pautan diatas anda hendaklah membaca terlebih dahulu syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan.
  2. Kemaskini Profile Jobstreet anda dengan lengkap dan bersesuai dengan jawatan yang hendak anda mohon anda boleh baca tutorial yang telah kami sediakan iaitu Cara Setup profile Jobstreet dengan betul.
  3. Sila pastikan anda memasukkan Pitch yang baik semasa membuat permohonan ianya sangat penting untuk menarik perhatian pihak HR AirAsia melihat permohonan anda secara penuh. Jika anda tidak tahu apa itu PITCH anda boleh baca di Tips Pitching mohon kerja di Jobstreet

Kami doakan kejayaan anda selamat mencuba dan selamat maju jaya dan ingat! pastikan resume dan profile anda lengkap dan perfect sebelum membuat sebarang permohonan jawatan kosong di Jobstreet.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Dapatkan pelbagai maklumat dan iklan terkini tentang jawatan kosong yang ditawarkan di sekitar Sarawak berdasarkan kelayakan yang anda miliki termasuklah PMR, SPM, STPM, Diploma dan juga Ijazah (Degree). Gaji yang ditawarkan cukup menarik dengan pelbagai manfaat tambahan seperti elaun, bonus, komisyen, tempat tinggal disediakan, uniform, caruman KWSP dan SOCSO, faedah perubatan, insurans kesihatan dan banyak lagi. Banyak syarikat ternama yang menawarkan pelbagai jenis jawatan kosong dalam pelbagai bidang. Antara jenis jawatan kosong yang ditawarkan termasuklah eksekutif, bukan eksekutif dan profesional untuk full time, part time (freelance) dan juga latihan industri. Jika anda mencari kerja kosong di Sarawak, mohon sekarang di Maukerja.my.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments