Thursday, November 30, 2023
HomeBerita Kerjaya5 Kerja sambilan secara online yang anda boleh lakukan

5 Kerja sambilan secara online yang anda boleh lakukan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

5 Kerja sambilan secara online | Didalam tekanan ekonomi sekarang kita memang terpaksa untuk melakukan dua kerja dalam satu masa seperti yang disarankan oleh Ahmad Maslan demi melangsungkan kehidupan, Tak kira anda kini berkerja didalam kerajaan atau swasta sudah ramai dikalangan kita mula untuk melakukan kerja-kerja sambilan seperti menjual burger,menjual product2 kecantikan dan lain-lain dan hari ini kami ingin memperkenalkan kepada anda beberapa kerja sambilan yang anda boleh lakukukan secara online dengan kadar upah yang agak tinggi untuk setiap tugasan yang diselesaikan.

Kerja sambilan Translator

  • Tugasan anda adalah menjadi penterjemah dalam bahasa-bahasa yang telah diminta jadi untuk menjadi translator anda perlukan kemahiran berbahasa yang baik dalam pelbagai bahasa.Berikut adalah nilai sebagai seorang translator jika anda pandai portuguesse anda mungkin boleh bid dengan nilai RM1400 untuk tugasan itu.jawatan kosong translatort

Kerja sambilan Virtual Assistant

  • Anda akan diberikan tugasan untuk menjawab,membalas memasukkan data dan lain-lain tugasan yang telah ditugaskan kepada anda.Mereka yang sedang mencari virtual assistant dan sanggup membayar anda rm670 untuk setiap tugasan.
    Capture

Kerja sambilan Content Writer

  • Anda akan diberikan tugasan menulis sesuatu artikel yang berkaitan dengan tajuk yang diberikan oleh majikan anda dan anda akan dibayar setiap satu artikal yang anda berjaya tulis.Contoh content writer
    kerja sambilan

Kerja Sambilan Data Entry

  • Tugasan anda adalah memindahkan data dari satu tempat ketempat yang lain contohnya dari excel ke laman sesawang atau dari laman web ke excel dan lain-lain. anda jangan risau selalu majikan anda akan berikan cara bagaimana untuk anda lakukan.
    Capture

Bagaimana cara nak dapat semua kerja ni?

Kerja sambilan yang kami berikan diatas anda boleh dapatkan di laman sesawang Freelancer.com dimana anda hanya perlu mendaftar kemudian cari kerja-kerja yang ditawarkan mengikut kemahiran anda dan letak upah yang anda perlukan untuk siapkan kerja mereka.

Pembayaran dibuat dalam bentuk usd dan selalu kerja yang tidak memerlukan kemahiran seperti yang kami nyatakan diatas bernilai usd20 sehingga usd30 untuk setiap tugasan. Jadi jika sebulan anda berjaya dapatkan 30 tugasan anda mungkin akan dapat USD900  persamaan duit malaysia sekarang iaitu RM3600. Nampak RM3600 jangan ingat kerjanya mudah ini bukan saham penipu atau MLM dalam dunia ni nak dapatkan duit memang kena berkerja keras walaupun duduk depan laptop sahaja.

5 Kerja sambilan secara online yang anda boleh lakukan

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments