Gkerjaya dan Tujuan Penubuhan

1
1180
Gkerjaya dan Tujuan Penubuhan - Gkerjaya

Gkerjaya dan Tujuan Penubuhan | Penubuhan kami adalah untuk membolehkan kepada seluruh rakyat malaysia memohon jawatan kosong didalam kerajaan dan juga swasta dengan cara yang lebih mudah dan jelas.Selain itu kami Gkerjaya.com juga akan memberikan kepada anda tips-tips kerjaya berkesan dan teratur, betul dan tepat supaya permohonan anda akan diterima. Ini akan diperolehi melalui kaunselor yang terlatih dan berkemampuan.

Objectif Penubuhan Gkerjaya.com

  • Mendedahkan kepada seluruh rakyat malaysia tentang¬†peluang-peluang kerjaya yang wujud di negara ini,dimana 2020 sudah semakin hampir dan kerajaan dan juga sektor swasta amat memerlukan tenaga kerjaya yang betul-betul minat.
  • Memberikan Tips dan Langkah-langkah yang harus dibuat sebelum menempuhi alam pekerjaya.
  • Membantu pelajar lepasan Universiti untuk memilih kerjaya yang sesuai dengan pendidikan mereka.
  • memberikan anda ideal dan contoh-contoh permohonan kerja melalui email,resume dan pelbagai lagi tips-tips berguna.

Rumusan

Kami gkerjaya adalah salah satu team yang berkerja bertungkus lumus untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan yang sesuai dan kami juga adalah salah seorang team yang diamanahkan untuk bersama-sama membantu negara kita malaysia supaya kadar pengangguran dapat dikurangkan dengan serta merta sebelum kita melangkah ke era 2020 yang bakal tiba tidak lama lagi.

Gkerjaya Team,
Berilmu,beramal.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here